Meer resultaten voor sloten

sloten
Sloten gemeente Noord-Holland Wikipedia.
Fiets en wandelfolders over Sloten, Oud Osdorp en de voormalige gemeente Sloten. Uitgave Werkgroep Historie Sloten-Oud Osdorp; 2018, 2019, 2020. Ton Heijdra, Amsterdam Nieuw-West. De geschiedenis van de Westelijke Tuinsteden. Uitgeverij René de Milliano, Alkmaar 2010. Het verhaal van Willem de Buisonjé, de man die Sloten verraadde, www.slotenoudosdorp.nl.
Sloten Hubo.
Of neem Contact met ons op en stel je vraag aan een Hubo medewerker. Op zoek naar een winkel? Zoek een winkel in jouw buurt. Ook open op zondag. van de zoekresultaten getoond. Gelieve je zoekresultaten te verfijnen. Toon de volgende 30 resultaten. Blijf op de hoogte van nieuws en promoties. Schrijf je in op onze Nieuwsbrief. Schrijf je in. Volg Hubo op social media. Auto, fiets step. Hulp en advies. Vind een klusser via Ring Twice. Zonnepanelen kopen blijft een goede investering.
Sloten Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Sloten of met Sloten in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Sloten inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Sloten en verwijzingen daarnaartoe.
Sloten Friesland - Wikipedia.
Buurtschappen: Ballingbuur Bargebek Boornzwaag over de Wielen Brekkenpolder Commissiepolle De Bels De Polle De Rijlst Delburen Finkeburen Heide Hooibergen Huisterheide Marderhoek Nieuw Amerika Noed Onland Schoterzijl deels Schouw Spannenburg Tacozijl Trophorne Tweehuis Vierhuis Vinkeburen Vrisburen Westend Westerend-Harich Zevenbuurt. Friesland: Steden en dorpen Nederland: Provincies Gemeenten. Friese elf steden Bolsward Dokkum Franeker Harlingen Hindeloopen IJlst Leeuwarden Sloten Sneek Stavoren Workum.
Slot sluiting Wikipedia.
Sloten kunnen op verschillende wijzen worden onderverdeeld. Naar functie bewerken brontekst bewerken. bijzetslot een extra slot. hoofdslot het belangrijkste slot. Naar bevestigingswijze bewerken brontekst bewerken. hangslot dit is een loshangend en vrij te verplaatsen slot. inbouwslot dit type slot wordt vrijwel geheel in een deur weggewerkt. oplegslot dit type slot wordt aan de binnenzijde tegen een deur gemonteerd. Naar gebruiksdoel bewerken brontekst bewerken. contactslot beperkt het gebruik van bijvoorbeeld een vervoermiddel. deurslot sluit een deur af. fietsslot voorkomt diefstal van de fiets. kastslot sluit een kast af. Kensingtonslot ook genoemd: K-Slot beveiligt elektrische apparaten tegen diefstal. kistsluiting, of eierkistsluiting een uit twee delen bestaand slot om een kist te kunnen afsluiten.
Sloten Noord-Holland - Wikipedia.
De oudste vermelding van Sloten dateert uit 1063, zo'n' twee eeuwen van vóór die van Amsterdam, toen er sprake was van een kapel te Sloton ten zuidwesten van de Slootermeer thans Sloterplas. Sinds 1175 ligt het dorp met de kerk op een terp aan de huidige Sloterweg, op oude kaarten staat bij het Slootermeer nog het 'Oud' Kerkhof'' aangeduid. In de Middeleeuwen had Sloten een grote bakstenen kerk, die in 1573 door de Geuzen werd verwoest tijdens het Beleg van Haarlem. De in de 17e eeuw herstelde nu protestantse Sloterkerk werd wegens bouwvalligheid door de huidige Waterstaatskerk vervangen bouwjaar 1861. In 1901 kwam de rooms-katholieke Sint-Pancratiuskerk er bij. Deze kerk is het eerste uitgevoerde werk van architect Jan Stuyt. Gemeentewapen van de voormalige gemeente Sloten vastgesteld in 1816.

Contacteer ons